Hello/Bonjour/ Kwe’

From land to sea, sea to land, and in some cases from sea to land to plate! If you’re looking for a uniquely Prince Edward Island experience, look no further. Welcome to the Mussel & Lobster Shore Boil, located at 144 Dockendorf Lane in the lovely Cardigan neighbourhood. Join retired fisherman Jim Conohan as he pulls mussels from the river and explains why PEI is North America’s largest producer of mussels. Assist in removing the mussels from the ‘sock’ before cooking them to be served with a fresh PEI lobster. Make a reservation in advance for this incredibly unique Prince Edward Island experience. adventure@experiencepei.ca or (844) 368-1670 (Toll-free)

De la terre à la mer, de la mer à la terre et parfois, de la mer à la terre à l’assiette! Si vous cherchez à avoir une expérience authentique typique de l’Île-du-Prince-Édouard, ne cherchez pas plus loin. Bienvenue au Mussel & Lobster Shore Boil, situé dans le joli quartier de Cardigan au 144 Dockendorf Lane. Allez rejoindre le pêcheur à la retraite Jim Conohan alors qu’il ramène les moules de la rivière et qu’il explique comment l’Île-du-Prince-Édouard est le plus grand producteur de moules d’Amérique du Nord. Aidez-le à nettoyer les moules de la « chaussette » avant de les faire cuire et de les servir avec un homard frais de l’Île. Assurez-vous de réserver à l’avance pour cette expérience unique de l’Île. Pour cela, contactez : adventure@experiencepei.ca ou (844) 368-1670 (Toll-free)

STLHE is Proudly Partnered With: